Blijf op de hoogte via onze maandelijkse

Nieuwsbrief

FOOD MATTERZ STORIES
Mei 2024

Geniet op elk moment met de Food Matterz boxen

Daar zijn ze weer! De rijkelijk gevulde Food Matterz boxen – voor de ware genietmomentjes op elk gewenst moment. Een Food Matterz ontbijt op bed, een Food Matterz lunch tijdens college of een Food Matterz High Tea in het Noorderplantsoen tijdens een heerlijke zomerse dag? Het kan allemaal! Jij bepaalt waar en wanneer jij geniet van een aantal heerlijke lekkernijen. De boxen zijn met zorg voor jou samengesteld. Zo heb je keuze uit vier boxen: de ontbijtbox, lunchbox, healthy box en High Teabox. We stellen ze graag aan je voor.

Gezond, biologisch en vegan lunchen in Groningen centrum | Food Matterz Groningen

Ontbijtbox

Met de ontbijtbox start je je dag altijd op de best mogelijk manier. Deze heerlijke box bestaat namelijk uit een lekkere plak Vegan bananenbrood, een dagvers yoghurt met Granola en Westerwoldse honing en een vers groentesapje.

High tea box, high tea bij jou thuis, high tea to go, high tea Groningen, samen genieten, gezond en lekker eten, makkelijk en gezond, food matterz cafe groningen, groningen

High Teabox

De high teabox is volledig gevuld met allerlei heerlijke producten en te bestellen voor minimaal twee personen. De box is gevuld met mini sandwiches, mini yoghurtjes, diverse taartjes en verschillende soorten thee. Het is de perfecte box om samen van te genieten!

gezonde lunchbox Food Matterz Groningen, een heerlijke salade lunchbox, makkelijk en gezond, snel en gezond, lunchroom groningen, gezond en lekker eten, bewust genieten, salade to go, salade bestellen groningen

Lunchbox

Deze lunchbox bestaat uit een Food Matterz Club sandwich. Deze sandwich heeft het dagverse brood van Bakker Luuk als basis en is rijkelijk belegd met pestomayonaise, rucola, dagverse buffelmozzarella, tomaat, uitgebakken pancetta en pikante Italiaanse salami. Daarnaast bevat deze lunchbox een spelt-haverkoek en een verse smoothie. Het is een ultiem genietmomentje op het midden van de dag. 

gezonde lunchbox Food Matterz Groningen, een heerlijke salade lunchbox, makkelijk en gezond, snel en gezond, lunchroom groningen, gezond en lekker eten, bewust genieten, salade to go, salade bestellen groningen

Healthybox

Een gezonde box voor elk moment van de dag: de Healthybox. In deze box vind je een Insalate Vegan. Dit is een van onze hardlopende salades bestaande uit gemengde sla, volkoren couscous, zongedroogde tomaatjes, rode paprika, kidneybonen, knapperige tuinboontjes, walnoten, basilicum olijfolie en hummus. Ook vind je een heerlijk Sharp Sharp taartje in de box. Het mooie van deze taartjes is dat ze volledig plantaardig zijn en daarmee geen gluten of geraffineerde suikers bevatten. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend lekker! Tot slot maakt een heerlijk groentesapje het helemaal af. Echt gezond genieten!

Je kunt jouw favoriete box vanaf nu via onze website bestellen. Wij zorgen er dan voor dat jouw genietmoment op het juiste moment klaar staat. Ga via de bovenstaande knop direct naar de website en bestel jouw favoriet!

Tot snel!

Liefs, Team Food Matterz

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen