Every month a new surprise: the Food Matterz

Maandspecials

Van juni

“FOOD MATTERZ is a place in which NATURE GOODNESS, delicious food and cosy times with FAMILY AND FRIENDS can be found in one.”

Wat zijn maandspecials?

In onze lunchroom vind je een vaste kaart met daarop onze vaste broodjes, yoghurtjes, koffietjes en ga zo maar door. Uiteraard veranderen we ons vaste menu af en toe, maar de basis proberen we zoveel mogelijk te behouden. Om onze gasten toch te blijven verrassen met nieuwe, gevarieerde en smaakvolle combinaties voegden we de maandspecials toe aan onze kaart. Elke maand bedenken we nieuwe specials, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt proberen. Zo hebben we het broodje van de maand, de koffie van de maand en het yoghurtje van de maand. Lees snel verder om de huidige specials te ontdekken.

let's dance the mango

Naast de kokosnoot (zie de koffie special) is er nog een vrucht die je direct naar een tropisch land brengt: de mango. Bij zowel het broodje als het yoghurtje van de maand staat deze vrucht centraal. We stellen je graag voor aan het broodje van de maand: Let’s Dance The Mango. De basis van deze special is een plak getoast dagvers brood van Bakker Luuk. Daarbovenop bevindt zich een laag van gesmashte avocado, rode koolsalade met een scheutje balsamico en stukjes zoete en frisse mango. Deze special wordt vervolgens afgetopt met stukjes geitenkaas, walnootjes, rode kool en kiemen. Een heerlijke special waar niet alleen jij, maar ook je smaakpapillen een zomers gevoel van krijgen.

mango sunrise

Het yoghurtje van de maand is de Mango Sunrise. Deze special dankt zijn naam aan de prachtige gele kleuren die doen denken aan een zonsopgang; een nieuwe dag bestaande uit drie delen: ochtend, middag en de avond. Dit zomerse yoghurtje is dan ook opgedeeld in lagen. De onderste en bovenste laag bestaan uit de dagverse hangop van Buurvrouw Durkje en de middelste laag bestaat uit een huisgemaakte Mango-ananaschutney die het yoghurtje heerlijk zoet en fris maakt. Het yoghurtje wordt afgetopt met een knapperige notenmix, stukjes witte chocolade en een klein takje munt. Sit back, relax en geniet!

sunny coconut

Als er één vrucht bestaat die je direct een ultiem zomergevoel geeft, dan is dat wel de kokosnoot. Daarom bedachten we de Sunny Coconut: een heerlijke zomerse koffievariatie, waarbij de smaken je direct naar je favoriete vakantieland brengen. Deze special bestaat dan ook uit een goede espresso met opgeschuimde warme melk en een scheutje kokossiroop. Een combinatie van een fijne notenmix, stukjes witte chocolade en kokosrasp maken de special helemaal af. Verlang je naar nog meer lekkers? Dan vind je naast het koffietje nog een heerlijk toefje slagroom met dezelfde combinatie aan nootjes, chocolade en kokosrasp. Sluit je ogen en geniet!

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen