take happiness with you by ordering one of our boxes

boxen

“I don’t want to look back and think: I could have eaten that. Therefore I bring it home!”

Het lekkere van Food Matterz bij jou thuis!

We hebben verschillende boxen voor je samengesteld zodat je thuis ook heerlijk kunt genieten van onze producten! ‘s Ochtends, tijdens de lunch of gezellig in de middag? Je kunt kiezen uit onze ontbijtbox, lunchbox, High Teabox en Healthybox. Lees hieronder wat ze inhouden.

Ontbijtbox

De ontbijtbox bestaat uit getoast bananenbrood met kokosyoghurt en vers fruit, een yoghurt met Granola en aardbeienjam en een groentesapje.

€ 20,50 per persoon

Lunchbox

Deze lunchbox bestaat allereerst uit een Food Matterz Club sandwich. Deze sandwich heeft het dagverse brood van Bakker Luuk als basis en is rijkelijk belegd met avocado, rucola, tomaat, warm gekruide kip (antibiotica vrij), uitgebakken pancetta en tot slot basilicummayo. 

Daarnaast bevat deze lunchbox een spelt-havermoutkoek en een verse smoothie! De lunchbox is ook te verkrijgen in een Vega versie. Klinkt dit als iets voor jou, neem dan persoonlijk contact met ons op via 050 – 20 45 440).

€ 19,50 per persoon

High Teabox

De high teabox is volledig gevuld met allerlei heerlijke producten en te bestellen voor minimaal twee personen. De box is gevuld met mini sandwiches, mini yoghurtjes, diverse taartjes en verschillende soorten thee. De perfecte box om samen heerlijk van te genieten

€ 23,95 per persoon

Healthybox

Een box gevuld met gezonde producten? Het kan! De Healthybox bestaat uit allerlei gezonde en lekkere producten. In de box vind je allereerst een Insalate Vegan. Dit is een van onze hardlopende salades bestaande uit gemengde sla, volkoren couscous, avocado, zongedroogde tomaatjes, rode paprika, edamame bonen, knapperige boontjes, walnoten, basilicum olijfolie en hummus.

Daarnaast vind je ook een heerlijk HolyNut taartje in de box. Het mooie van deze gebakjes is dat ze door HolyNut volledig plantaardig worden gemaakt en daarmee geen gluten of geraffineerde suikers bevatten. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend lekker! Tot slot maakt een heerlijk groentesapje het helemaal af.

€ 23,50 per persoon

Bestel nu jouw favoriete box via het bestelformulier. Dan zorgen wij ervoor dat hij voor je klaarstaat op de door jouw gekozen datum en tijd.

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen