Every month a new surprise: the Food Matterz

Maandspecials

Van november 2023

“FOOD MATTERZ is a place in which NATURE GOODNESS, delicious food and cosy times with FAMILY AND FRIENDS can be found in one.”

Wat zijn maandspecials?

In onze lunchroom vind je een vaste kaart met daarop onze vaste broodjes, yoghurtjes, koffietjes en ga zo maar door. Uiteraard veranderen we ons vaste menu af en toe, maar de basis proberen we zoveel mogelijk te behouden. Om onze gasten toch te blijven verrassen met nieuwe, gevarieerde en smaakvolle combinaties voegden we de maandspecials toe aan onze kaart. Elke maand bedenken we nieuwe specials, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt proberen. Zo hebben we het broodje van de maand, de koffie van de maand en het yoghurtje van de maand. Lees snel verder om de huidige specials te ontdekken.

Pastrami Truffel

Het broodje van de maand is de Pastrami Truffel. Dit broodje heeft het dagverse brood van Bakker Luuk als basis. Daarboven op bevindt zich een frisse laag truffelspread, gevolgd door een knapperige laag gemengde sla. De gemengde sla wordt vervolgens bedekt met een lekkere laag Pastrami. Dit is overheerlijk gepekeld rundvlees en wordt met liefde bereidt door Spijkerman in Akkrum. Tot slot wordt het broodje afgetopt met truffelmayonaise en stukjes pecannootjes. Deze lekkere sandwich zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten op donkere november dagen.

Gingerbread Latte

De koffie van de maand is de Gingerbread Latte. Deze special bestaat uit een overheerlijke latte macchiato met een scheutje Gingerbread siroop. Om de koffie nog lekkerder te maken wordt hij afgetopt met een dot slagroom, stukjes speculaas en speculaas kruiden. Deze overheerlijke latte ademt warmte en gezelligheid! Die wil je proberen.

Fall into November

De yoghurt van de maand is de Fall into November. Deze special dankt zijn naam aan de overheerlijke ingrediënten die velen doen denken aan het najaar. Deze special heeft namelijk de dagverse hangop van Buurvrouw Durkje als basis en wordt afgetopt met een klein scheutje kaneel siroop, knapperige speculaasbrokken en stukjes pure chocolade. Houd jij wel van een herfstige touch? Dan is deze special voor jou!

Onze contactgegevens

Food Matterz B.V.
Oude Ebbingestraat 86
9712 HM te Groningen

050 2045440
info@foodmatterz.nl

Onze openingstijden

Maandag 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.30 uur
Zondag 10.00 – 17.30 uur

Je vindt ons hier!

lunchen en goede koffie in centrum Groningen | Food Matters café | gezellig lunchen en genieten | mooie lunchplekken Groningen