Bowls, Bowls, Bowls!

Wij vinden ze erg lekker en ze zijn super Healthy, een geweldige start van je dag of voor een goed vervolg. We maken al een tijdje met veel liefde de Acai en de Matcha bowl. Vanaf nu voegen we er 2 aan toe en dat omdat we er zelf zo van kunnen genieten. De Dragon Fruit bowl (Pitaya) en de Bali bowl (Ananas & Kokos). Tropisch exotisch en vooral erg gezond. Wij bedenken de topping maar wil je het anders dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven. Zoveel mooie verse producten in ons assortiment. De bowls zijn op basis van fruit en een klein scheutje soyamelk, goed om te weten 😉. Kom je genieten, made with love❤️.

 

_DSC2910

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s