Loei! Eerste Yoghurt Bar van Groningen,  zie de link hieronder 🙂

Oogst Groningen – FoodMatterz Yoghurt Bar

LOEI! EERSTE YOGHURTBAR VAN GRONINGEN
> bij Food Matterz Cafe aan de Oude Ebbinge

Food Matterz opende eind vorig jaar en behoort nu al tot de mooiste eetzaken en ontmoetingsplekken van Stad. Niet alleen qua styling, maar ook qua plek met veel uitzicht in een heerlijk licht pand. Eigenares Hennie de Haan heeft onlangs ook het aanbod uitgebreid met – primeur!- de eerste yoghurtbar van Groningen. Heel slimme move, want yoghurt is een blijvertje.

Food Matterz deed uitgebreid research naar de beste producten en serveert daarom yoghurt van Buurvrouw Durkje. Mooi verhaal: Durkje kreeg bij haar trouwen een koe als huwelijkscadeau, heeft inmiddels 10 dames voor de yoghurt en hangop. Vegans: er is ook een plantaardige variant. Toppings zijn er van: Vink Fruitboerderij (jams), Chocoladedroom, Tante Luus (granola) en nog heel veel meer. Eat in, or to go, voor je healthy snack in het park bijvoorbeeld.

In Nederland begon de yoghurt trend in 2011 met de Yoghurt Barn, een formule die bij veel foodies populair is. Yoghurt Barn serveert overigens yoghurt van Campina (dat is toch net even minder speciaal dan Buurvrouw Durkje) en heeft inmiddels 12 vestigingen. Al in in 2014 vertelde het bedrijf dat ook Groningen op de wishlist stond voor een vestiging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s