Wij vonden het heel erg fijn dat jullie bij ons op bezoek kwamen. Jullie hebben gesnoept van de Red Velvet Cake en genoten van onze zaak, net zoals wij hebben genoten van jullie enthousiasme.

Op Hotspotjes  kun je nog veel meer reviews, tips en leuks vinden om te doen. Hieronder is de review over Food Matterz Café te vinden. Wij vinden het geweldig om te horen dat jullie Food Matterz Café hebben ervaren zoals wij het hebben bedoeld.

FOOD MATTERZ GRONINGEN: LUNCHROOM EN DELICATESSEN ONDER ÈÈN DAK

DSC01952

NIEUWE HOTSPOT OP TOP LOCATIE

‘Food Matterz, Opening Soon’ stond er enige tijd op de ramen geplakt van het mooie hoekpand. Wij waren inmiddels wel erg nieuwsgierig wat hier zou komen. ‘Een lunchcafé en delicatessenzaak in één’ ging de ronde. Lunchen en lekkere hapjes, dat doet de mens goed! Inmiddels is Food Matterz geopend op een toplocatie in de Oude Ebbingestraat. Wij mochten langs komen en wij nemen je mee.

DSC01932DSC01937

Allereerst het pand. Food Matterz zit in een monumentaal hoekpand met zicht op het water. Er valt  genoeg te bekijken en te zien op dit drukke punt. Lekker mensen kijken dus! Jarenlang zat er een suéde en lederzaak. Deze is inmiddels verhuisd en de nieuwe eigenaren hebben het pand volledig verbouwd, je herkent het niet meer terug. Door de enorme raampartijen is het een mooie lichte, frisse zaak geworden.

Bij binnenkomst heb je eerst het delicatessen gedeelte. Kazen, vleeswaren, wijnen, speciaalbiertjes en leuke keuken gerelateerde hebbedingetjes. Ideaal voor een tapas avondje met familie of vrienden! Wij beginnen meteen te watertanden en willen alles wel meenemen. Als je doorloopt kom je in het lunchgedeelte. De inrichting is door de eigenaren zelf bedacht. Het is stoer, een tikkeltje industrieel maar ook huiselijk. Het kan zo in een woonmagazine.

Food Matterz is gespecialiseerd in koffie, lunch, borrel en delicatessen. De lunchkaart (afhalen is mogelijk) is gevarieerd. Het doet klassiek aan met een italiaanse twist. Ze hebben sandwiches, warme broodjes, salades en tosti’s. Ze staan voor verse en mooie producten. De broodjes worden live bereid en je ziet dat dit met liefde en passie word gedaan. Daarnaast hebben ze allemaal lekkers voor bij de koffie, wat wordt gemaakt door Bake my Day een eindje verderop.

Wij hebben net ons ontbijt achter de kiezen dus gaan voor een koffie met iets ‘kleins’. De Red Velvet cake en speculaas brownie zijn werkelijk heerlijk en absoluut in een aanrader! Wat een frisse nieuwe aanwinst voor Groningen, de stad is weer een hotspot rijker!

TIP: op zoek naar een origineel cadeautje? Kijk eens bij Food Matterz!

 

Geef een reactie