Miso Hungry is bij ons langs geweest, en dat vinden wij ontzettend tof! Lees hieronder hun recensie en neem ook eens een kijkje op hun website. Ze hebben ook nog eens prachtige foto’s gemaakt die we natuurlijk eventjes delen. Trots! 
Food Matterz

Wanneer wij horen dat er een nieuwe tent wordt geopend doen wij altijd een vreugdedansje, want hier zijn wij natuurlijk erg dol op. Tot voor kort heeft Groningen een nieuwe hotspot erbij, namelijk Food Matterz in de Oude Ebbingestraat. Een lunchcafé en delicatessenzaak, want niet alleen kan je hier terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor een wijntje en een plankje kaas.

Bij binnenkomst heb je een eiland waar je allerlei leuke hebbedingen kan vinden zoals schaaltjes en lepeltjes, loop je wat verder de zaak in kom je terecht bij het lunchgedeelte. De inrichting is gaaf! Het deed ons denken aan een bladzijde uit VT wonen, industrieel maar ook heel erg huiselijk. Foto’s en inspirerende quotes versieren de wand.

Van de lunchkaart, variërend tussen sandwiches, tosti’s en salades, namen we sandwiches en een tosti. We kregen mooie en royaal opgemaakte borden, het smaakte goed! Het drankje van de maand was Chia latte, die was trouwens ook erg lekker. Voor een kleine prijs kan je erg smakelijk en knus lunchen bij Food Matterz.
Wij zijn blij met deze nieuwe aanwinst in Groningen!

foodmatter13foodmatterz1foodmatterz3foodmatterz4foodmatterz5foodmatterz6foodmatterz8foodmatterz9foodmatterz10foodmatterz13

One thought on “Recensie van Miso Hungry

Geef een reactie